VIDEO Alaves a fost surclasată de Real Madrid, dar Ianis Hagi a ieșit în evidență – Nota primită de român

​Deportivo Alaves a pierdut cu 5-0 pe terenul lui Real Madrid (etapa 36 din LaLiga), dar Ianis Hagi a reușit să iasă în evidență pe „Santiago Bernabeu”, la primul meci ca titular după o așteptare de patru luni.

Ianis HagiFoto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Ianis Hagi, cea mai mare notă de la Alaves după înfrângerea cu Real Madrid

Real, care a primit trofeul de campioană înaintea partidei, a marcat prin Bellingham (’10), Vinicius (’27, ’70), Valverde (’45+1) și Guler (’81).

Când scorul era încă 0-0 (minutul 7), Hagi a vrut să-l surprindă pe Courtois cu un șut din propria jumătate de teren, dar a ratat execuția.

Ianis l-a pus de trei ori la încercare pe Courtois (’36, ’57 și ’61), însă portarul belgian a intervenit de fiecare dată.

Site-ul de specialitate Sofascore i-a oferit nota 7.2 lui Ianis Hagi, cea mai mare de la Alaves. De la Real s-au remarcat Bellingham (10), Courtois (9,8) și Vinicius (9,4).

„Hagi, cel mai bun de pe teren pentru Alaves. Decarul are o prestație foarte bună chiar dacă echipa sa are dificultăți. A fost cât pe ce să înscrie dar Courtois i-a fost nașul. Hagi a căutat un gol spectaculos! Românul a încercat să-l surprindă pe Courtois de la mijlocul terenului, dar fără noroc.

Hagi a încercat un șut pe jos, la colțul scurt, dar portarul a avut un reflex pur și simplu miraculos. Cel mai bun din tot meciul”, au scris jurnaliștii de la AS.com despre evoluția lui Ianis Hagi pe „Santiago Bernabeu”.

În urma acestui rezultat, Real a acumulat 93 de puncte (17 peste rivala Barcelona, locul 2, duel cu Almeria în această etapă), iar Alaves ocupă locul 11 (42 de puncte).

Rezumatul partidei dintre Real Madrid și Alaves:


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

100% match bonus based on first deposit of £/$/€20+. Additional bonuses.
T&Cs Apply
New players only. Welcome Bonus - 100% bonus on your first deposit up to €/$/£200 Unless otherwise stated. This bonus only applies for deposits of €/$/£10 or higher! All you need to do is just deposit the money in your website.com account and you will receive this bonus instantly!
*New users only

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme