Victoria României împotriva Germaniei cu scorul de 1-0. Cum arăta vestiarul echipei germane după eliminarea de la Campionatul European din 2024

Echipa nationala a Romaniei a oferit o lectie de civilizatie dupa esecul cu Olanda de la EURO 2024, scor 0-3 in faza optimilor. Inainte de plecarea de la stadion, cei din delegatia Romaniei au facut curatenie in vestiar si au lasat o scrisoare de multumire pentru gazde.

Bild a publicat imagini din vestiarul Germaniei, dupa eliminarea de la EURO 2024. Se pare ca jucatorii nationalei Germaniei nu au avut acelasi comportament, dupa eliminare in fata Spaniei, scor 1-2, in ciuda faptului ca tara lor a organizat turneul final.

Celebra publicatie Bild a publicat mai multe imagini din vestiarul Germaniei, unde se pot vedea sticle de apa aruncate pe jos si fructe lasate pe masa. UEFA a numit romanii “oaspetii perfecti” dupa eliminarea de la EURO 2024, laudand curatenia lasata in vestiar si scrisoarea emotionanta pentru gazdele germane.

Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei transmite un mesaj de multumire pentru gazdele germane si exprima recunostinta pentru experienta traita la EURO 2024. Etichete: Romania, Germania, vestiar.

Urmariti stirile digisport.ro si pe Google News. Noua aplicatie Digi Sport poate fi descarcata din.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme