Victor Pițurcă confuz de comportamentul lui Edi Iordănescu: ”După atâta trudă, să pleci acum…”

Victor Pițurcă / Foto: Captură Digi Sport
articol scris de Digi Sport
05.07.2024, 12:53

  • Media: Liga Digi Sport, vineri, 17:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 20:55, DGS 1

Edi Iordănescu (46 de ani) a dat de înțeles după eliminarea României de la EURO 2024 că ia în calcul plecarea de la echipa națională.
Contractul său cu Federația Română de Fotbal este valabil până la finalul Campionatului European din Germania.

Victor Pițurcă: ”La prima vedere aș crede că nu vrea să rămână, dar nu înțeleg de ce!”
Victor Pițurcă (68 de ani), fostul selecționer al României, a fost întrebat despre situația lui Edi Iordănescu, care e pe picior de plecare de la echipa națională.
”Piți” nu înțelege de de Iordănescu Jr. își dorește să își încheie mandatul pe banca României, ales după ce a creat o echipă competitivă, care a ajuns până în optimi la EURO 2024.
”Federația își dorește, acum să vedem ce vrea Edi Iordănescu. El nu prea a stat la echipe mult timp, nu știu ce gândește el. Vede dacă are ceva mai bun. Probabil și-ar dori să plece, dacă s-a tot gândit.
Nu pot să-mi dau seama dacă rămâne sau nu. La prima vedere aș crede că nu vrea să rămână, dar nu înțeleg de ce. Ai făcut o muncă, iar acum să pleci. Nu ar fi tocmai bine.”, a declarat Victor Pițurcă la ”Liga Digi Sport”.

Victor Pițurcă: ”Sunt și interese multe la mijloc”
Chestionat pe seama revenirii în antrenorat, Victor Pițurcă a dat de înțeles că se gândește la acest lucru ca orice alt tehnician sau persoană care a avut tangențe cu ”sportul-rege”.
”Nu ştiu. Nu cred că există antrenor care nu visează să revină. Şi eu la fel ca toţi. Acum vom vedea. Numele meu a apărut mai puţin în ultima vreme!
Mai mult alte nume, dar alta e situaţia. Sunt şi interese multe la mijloc, s-au întâmplat şi lucruri ciudate”, a spus Victor Pițurcă, la ”Liga Digi Sport”.

Etichete: Romania, echipa nationala, victor piturca, edi iordanescu

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme