Victima nefericirii, echipa Pro Sport Vf. Câmpului pierde șansa de a promova în Liga a III-a.

Pro Sport Vf. Câmpului a ratat promovarea în Liga a III-a. Plecați cu încredere la Iași pentru a întoarce rezultatul din tur, total nemeritat, scor 1-2, băieții lui Ciprian Dobincă nu și-au atins din păcate obiectivul, cedând și returul cu 2-0.

Și acest eșec a fost la fel de nemeritat după aspectul jocului ca și cel din urmă cu o săptămână, botoșănenii fiind mai tot timpul cu mult peste ieșeni.

Gazdele de pe „Emil Alexandrescu” au punctat prin Danciu (min.62) și Turcu (min.90+4) și au ratat un penalty prin Eduard Sandu (min.28). De evidențiat ar fi că la scorul de 0-0, Răzvan Ionescu a avut șansa (min.8) de a deschide scorul pentru campionată județului Botoșani, însă trasorul său a izbit transversala porții ieșenilor. De asemenea, „Mara” Orășanu a trecut la rândul său pe lângă deschiderea scorului pe „Emil Alexandrescu” ratând un penalty în minutul 55.

Cu 4-1 la „general” USV Iași a promovat în Liga a III-a, îndeplinind un obiectiv pe care, cu siguranță, în viitorul apropiat îl va atinge și Pro Sport Vf. Câmpului, formație care a reușit în premieră în acest sezon să câștige titlul de campioană a județului Botoșani și să realizeze eventul.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme