Vestea că antrenorul ar putea pleca a șocat englezii! Cum au reacționat suporterii când au auzit că Radu Drăgușin ar putea pleca de la Spurs

Printre cei care au spus că Drăgușin ar putea găsi o altă echipă după Euro se numără și Laurențiu Reghecampf, care crede că fundașul în vârstă de 22 de ani a ajuns la un nivel în care poate decide singur unde va juca în viitor.

Declaratiile lui Reghecampf la SPORT.RO au fost analizate și în Anglia, unde au fost comentate de SpursWeb.

“Antrenorul român Laurențiu Reghecampf i-a cerut lui Radu Drăgușin să se impună ca lider al echipei naționale a României și a sugerat că fundașul central va fi în continuare dorit de alte echipe de top dacă lucrurile nu vor merge bine pentru el la Spurs.

Drăgușin a avut o primă jumătate de an dificilă la Tottenham. De la transferul său de la Genoa în ianuarie, tânărul de 22 de ani nu a reușit să îi depășească pe Cristian Romero și Micky van de Ven.

Cu toate acestea, el a încheiat sezonul în forță, fiind titular în ultimele două meciuri din Premier League împotriva lui Manchester City și Sheffield United, având prestații solide în ambele partide.

Fundașul central își dorește mai multe oportunități în sezonul următor, odată cu revenirea lui Spurs în Europa League.

Între timp, Drăgușin se pregătește pentru Euro, unde este esențial pentru speranțele României de a se califica din grupă și a avansa în competiție.

Reghecampf speră că Drăgușin va performa bine pentru echipa națională a României. De asemenea, fostul manager al lui FCSB a indicat că există posibilitatea ca Drăgușin să plece de la Tottenham dacă nu va avea mai multe șanse în sezonul viitor.

În ciuda zvonurilor din Italia și a speculațiilor din România, nu există nicio șansă ca Tottenham să renunțe la Drăgușin în sezonul următor”, a menționat sursa citată.

Cifrele lui Radu Drăgușin:

Cel mai valoros fotbalist român, în valoare de 25 de milioane de euro, Radu Drăgușin a jucat doar nouă meciuri în acest sezon de Premier League sub comanda lui Ange Postecoglou.

De asemenea, fundașul deține recordul pentru cel mai scump fotbalist român, fiind transferat pentru 25 de milioane de euro de la Genoa, depășind recordul deținut de Adrian Mutu la Chelsea.

Programul României la EURO 2024:

– Luni, 17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (München, 16:00)
– Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Köln, 22:00)
– Miercuri, 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme