Vestea a sosit din Franța! Care este starea lui Kylian Mbappe după accidentarea majoră de la EURO 2024

Cocoșul Galic a învins Austria cu scorul de 1-0 într-o partidă dificilă, în care francezii au suferit mult. Griezmann a fost lovit de mai multe ori, dar cel mai afectat a fost starul Kylian Mbappe, care a și ratat imens, găsindu-se singur cu portarul.

Kylian Mbappe nu va mai juca în grupele EURO 2024

În minutul 85, Mbappe a încercat să marcheze cu capul, dar a fost lovit de un adversar și a căzut pe teren. Noul jucător al lui Real Madrid a suferit o fractură la nas și a fost nevoit să iasă de pe teren.

După meci, s-a aflat că Mbappe va avea nevoie de intervenție chirurgicală, dar aceasta se va întâmpla după încheierea turneului, pentru a putea reveni cât mai curând pe teren, purtând o mască de protecție.

Conform Le Figaro, se pare că Mbappe nu va mai juca în faza grupelor. Cu toate acestea, el va reveni în optimile de finală, în cazul în care Franța se califică. Este puțin probabil ca francezii să nu obțină calificarea, mai ales că au debutat cu o victorie în turneu.

Campionatul European din Germania 2024 va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis exclusiv pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Principalele momente vor putea fi urmărite pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme