Verdictul lui Victor Pițurcă după eliminarea României de la EURO 2024 a fost dat.

Victor Pițurcă (68 de ani) a reacționat, după eliminarea României de la EURO 2024, cauzată de eșecul cu Olanda, 0-3.

Fostul selecționer crede că Olanda este un adversar prea puternic pentru România și că cel mai bun jucător al echipei noastre este Radu Drăgușin.

Victor Pițurcă a menționat că ar fi nevoie de încă trei jucători de nivelul lui Radu Drăgușin pentru ca echipa României să atingă un nivel superior.

Echipa a obținut aceste performanțe. Se vede însă că cel mai valoros jucător al României este Radu Drăgușin. Dacă am mai avea trei jucători de genul lui, jucători de forță, viteză, valoarea echipei României ar crește foarte mult. Trebuie să vină din urmă Man, Mihăilă, care au promovat în Serie A. De la ei se așteaptă mult. Pe ei mizez că vor fi liderii naționalei și vor trage după ei toată echipa, a spus Victor Pițurcă.

Victor Pițurcă a vorbit și despre Edi Iordănescu, selecționerul care înclină să plece de la echipa națională.

Nu știu ce să zic, ăsta este stilul lui. El peste tot pe unde a fost a stat puțin și a plecat. Pentru echipa națională este clar că cel mai bine ar fi ca Edi Iordănescu să-și continue munca. Cunoaște foarte bine jucătorii, are o anumită relație cu ei. El e cel mai indicat antrenor în acest moment. Acum depinde de el. El știe foarte bine ce are de făcut, pentru el și familia lui. Am văzut că a implicat familia în chestia asta. Eu sper să rămână, a declarat Victor Pițurcă.

Etichete: victor piturca, romania – olanda, radu dragusin

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme