Un scandal izbucnit! Hakan Calhanoglu, atac feroce la adresa lui Istvan Kovacs

Turcia s-a calificat în optimile de la EURO 2024, după ce a învins Cehia în ultimul meci din grupe, scor 2-1, meci arbitrat de Istvan Kovacs. Centralul român nu a avut parte de o seară ușoară la Hamburg, acordând nu mai puțin de 17 cartonașe galbene și două cartonașe roșii.

Unul dintre jucătorii avertizați cu galben a fost Hakan Calhanoglu, care nu va putea evolua în partida din optimi, împotriva Austriei, din cauza numărului de cartonașe. Căpitanul Turciei a răbufnit după meci la adresa lui Istvan Kovacs: “Sunt un pic dezamăgit. M-am apropiat de arbitru din postura de căpitan și am vrut să vorbesc cu el. Mi-a dat cartonaș galben și nu sunt sigur de ce. Iar acum sunt suspendat.”

Am vorbit cu căpitanul cehilor după. Era la fel de dezamăgit și a spus că arbitrul a ruinat partida. A fost dificil de comunicat cu el. De multe ori ne-a ignorat.

Turcii au răbufnit la adresa lui Istvan Kovacs. Publicația Fotomac a răbufnit la adresa arbitrului printr-un mesaj postat pe platforma Twitter: “Să nu ne mai întâlnim, Istvan Kovacs!”. Și cotidianul Trivela Sports și-a arătat mâhnirea la adresa “centralului” român, marcând furia prin două emoji-uri înfuriate. “Cel mai slab arbitru”, “Cehia, furată împotriva Turciei”, “Kovacs, ce naiba a fost asta?”, sunt câteva dintre reacțiile apărute pe Twitter.

VIDEO Cehia – Turcia. Conflict la finalul meciului.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme