Un moment captivant la Concord Iași Open! Surpriza organizatorilor pentru Adrian Boitan.

De ziua sa, Adrian Boitan (25 de ani, locul 382 ATP) nu a reușit să se califice în sferturile de finală de la Iași Challenger. La încheierea meciului împotriva lui Martin Landaluce, sportivul român a primit un tort din partea organizatorilor.

Concord Iași Open are loc între 8 și 14 iulie, iar cele mai importante meciuri pot fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport.

Adrian Boitan a fost eliminat de la Iași Challenger de ziua sa de naștere. Acesta s-a confruntat în turul doi cu Martin Landaluce, iar jucătorul iberic a avut un start mai bun. Landaluce a realizat primul break și a câștigat setul inaugural cu 6-4.

După un început echilibrat în actul secund, în care ambii jucători și-au menținut serviciul, Landaluce a reușit un nou break, pentru 3-2. Avantajul a fost menținut până la final, iar tânărul spaniol de 18 ani l-a învins cu 6-4, 6-3.

Chiar dacă a suferit înfrângerea, organizatorii i-au făcut ziua mai specială lui Boitan, oferindu-i un tort pe teren și fanii prezenți în tribune i-au cântat “La mulți ani!”.

Etichete: adrian boitan, iasi challenger

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News

Noua aplicație Digi Sport poate fi descărcată din.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme