Un jucător de 16 ani a reușit să fie protagonist în meciul cu FCSB, egalând scorul 3-3! Eroul din finala Cupei României are șansa să ocupe locul unui titular din Superligă pe terenul de la Ghencea.

Născut în noiembrie 2004, Ștefan Lefter este portarul care a oferit un ajutor decisiv Corvinului Hunedoara, la loviturile de departajare ale finalei Cupei României, disputate cu Oțelul Galați.

Tânărul goalkeeper al clubului hunedorean cu o înălțime de 1,87 metri s-a întins excepțional pentru a para două penalty-uri consecutive; reușitele sale au contribuit și la a treia ratare conturată de gălățeni, al treilea șut fiind expediat pe lângă poartă.

În septembrie 2021, pe când avea doar 16 ani, Ștefan Lefter apăra 120 de minute în meciul Hunedoara – FCSB, încheiat 3-3, după primele 90 de minute.

De la 0-3, hunedorenii au înscris trei goluri, conturând o revenire incredibilă. Pe parcursul acelei partide, Ștefan Lefter a fost, inevitabil, unul dintre cei mai buni oameni ai trupei antrenate de Florin Maxim, semnând o serie de parade impresionante, la doar șaisprezece ani, împotriva unor fotbaliști precum Constantin Budescu.

Cu ocazia Supercupei României, programate joi, 4 iulie, de la ora 20:00, Ștefan Lefter îl poate lăsa rezervă pe Florin Iacob, fostul portar titular al echipei UTA Arad.

FCSB – Corvinul se joacă joi, 4 iulie, de la ora 20:00.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme