Un gol marcat din greșeală! Cum s-a întors scorul în favoarea Portugaliei în confruntarea cu Cehia.

După ce Portugalia a controlat prima parte a jocului, Cehia a reușit să deschidă scorul prin Lukas Provod, atacantul de la Slavia Praga, care a înscris cu un șut de la marginea careului.

Autogolul care a băgat-o în joc pe Cehia în meciul cu Portugalia
Bucuria cehilor a durat doar șapte minute, pentru că Portugalia a revenit în joc grație unui autogol. O respingere greșită a portarului Jindrich Stanek, direct în piciorul lui Robin Hranac, fundașul de la Viktoria Plzen, a dus scorul la 1-1 după 69 de minute.

Cehia și Portugalia împart grupa cu Turcia și Georgia, care au evoluat în primul meci al zilei, de la 19:00. Turcii au reușit să se impună cu 3-1.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Ce record a doborât Cristiano Ronaldo în meciul cu Cehia
Portugalia, una dintre cele mai valoroase naționale prezente la EURO 2024, se mândrește cu prezența arhicunoscutului Cristiano Ronaldo, care continuă să stabilească noi repere în lumea fotbalului.
Acum, la al șaselea său turneu final european, Ronaldo se pregătește să doboare noi recorduri.
Cu meciul împotriva Cehiei, Ronaldo a devenit astfel singurul fotbalist din istorie care a evoluat la șase turnee finale europene.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme