Un fost lider al echipei Slovaciei a fost profund impresionat de un steag tricolor: “Este motorul echipei”

România se pregătește pentru meciul decisiv din Grupa E de la EURO 2024 împotriva Slovaciei, după o înfrângere dureroasă în fața Belgiei, scor 0-2, la Koln.

Partida de miercuri seară, de la ora 19:00, la Frankfurt, va decide soarta calificării tricolorilor în optimile de finală.

Adam Nemec, fostul căpitan al naționalei Slovaciei și actual jucător la FC Voluntari în Superliga României, a vorbit în termeni laudativi despre Nicolae Stanciu, căpitanul echipei României.
Nemec consideră că Stanciu este cel mai mare pericol pentru selecționata “Șoimilor”.

„La România ai de unde alege, ai mai multe opțiuni în raport cu naționala Slovaciei. În atac, de exemplu, nu contează care dintre ei joacă, toți sunt buni, dar dacă ar fi să aleg pe cineva, aș zice că Stanciu. E creierul echipei și excelent la ultima pasă”, a declarat Adam Nemec pentru GSP.

România poate câștiga Grupa E dacă va învinge Slovacia și dacă Belgia va obține cel mult un rezultat de egalitate în meciul cu Ucraina.

Totuși, echipa națională se poate califica în optimi de pe prima poziție chiar și în cazul unei remize cu Slovacia. Lucrul cert este că România se califică în optimile de finală de pe unul dintre primele două locuri dacă nu va pierde contra Slovaciei. Scenariul negru pentru Tricolori este să piardă meciul cu Slovacia, iar Ucraina să evite un eșec în fața Belgiei.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme