Un fost antrenor din Liga I își temperează așteptările pentru echipa națională: “Trebuie să fim conștienți de realitate!”

Fostul antrenor a comparat echipa națională a României cu cea a Ungariei și a analizat dificultățile pe care tricolorii le-ar fi întâmpinat într-o grupă mai dificilă, precum cea a Ungariei, cu Germania, Elveția și Scoția.

Miriuță consideră că România a arătat bine din punct de vedere al marketingului. Apreciind vitalitatea din tribune ca fiind crucială pentru performanța echipei pe teren. Despre meciurile amicale recente, Miriuță a menționat că nu au fost convingătoare, dar a exprimat încredere că jucătorii vor avea o altă prestație la turneul final.

Importanța primului meci a fost subliniată de Miriuță, acesta afirmând că un eșec împotriva Ucrainei ar diminua drastic șansele României de a avansa din grupă.

Comparând situația României cu cea a Ungariei, Miriuță a sugerat că tricolorii ar fi întâmpinat dificultăți majore într-o grupă precum cea a Ungariei, care include nume precum Germania, Elveția și Scoția.

Programul României la EURO 2024 include meciuri importante împotriva Ucrainei, Slovaciei și Belgiei. În plus, Campionatul European din Germania va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, iar suporterii pot urmări cele mai importante faze pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme