“Un comportament ridicol!” Olandezii se distrează după ce au văzut la finalul meciului cu România. Au apărut Marco van Basten și Gary Lineker.

Olanda s-a impus fără mari probleme contra României. Deși tricolorii au început bine, cu un pressing avansat care le-a pus probleme elevilor lui Ronald Koeman, scorul a fost deschis de Cody Gakpo, în minutul 20. Olanda a controlat jocul în cea mai mare parte a meciului și a mai înscris de două ori pe final prin Donyell Malen (83′, 90+3′).

Olanda a marcat al treilea gol pe un contraatac. Malen a zburdat spre poarta lui Niță după un corner al României, a trecut ușor de Răzvan Marin și a finalizat cu un șut pe jos la colțul scurt, la care Florin Niță nu a avut nicio reacție.

La peluza din spatele lui Florin Niță s-au aflat numeroși suporteri români, iar unul dintre ei a aruncat în teren, spre finalul meciului, o pereche de încălțăminte sport. Cu două-trei secunde înainte ca Malen să șuteze pentru 3-0, portarul României a fost surprins în timp ce a lovit cu piciorul încălțămintea respectivă pentru a o îndepărta din fața porții.

Momentul inedit a fost comentat în mai multe studiouri TV din Europa. În Olanda, la NOS, fostul mare atacant Marco van Basten s-a amuzat: “Nici ei nu au arătat prea bine”, a spus triplul câștigător al Balonului de Aur, referindu-se la perechea de încălțăminte care a apărut pe teren.

În studio a fost prezent și Bart Vriends (33 de ani), fundaș cu peste 200 de meciuri în Eredivisie, care a analizat mult mai atent momentul.

“Dacă mă uit atent, sunt de la Off-White. Costă 600-700 de euro. Nu știu cine i-a aruncat pe teren, dar e nebun!”, a spus amuzat Vriends.

Momentul din minutul 90+3 al meciului România a fost comentat și în studioul BBC. “Ador cum portarul lovește acel pantof înainte de a încerca să apere șutul”, a spus fostul mare internațional englez Gary Lineker.

Ashley Williams (39 de ani), fost internațional galez, a spus: “Dacă Niță ar fi respins mingea la fel de bine precum a lovit acel pantof…”

Tot la finalul meciului, pe teren a intrat și un copil, care a mers la Florin Niță, iar ulterior a fost scos de stewarzi.

VIDEO Rezumat România – Olanda 0-3


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme