Uimitor! Gazzetta dello Sport l-a desemnat pe el cel mai puțin valoros jucător al României în meciul cu Belgia.

România a fost învinsă de Belgia, scor 0-2, în a doua etapă a Grupei E de la EURO 2024.

Gazzetta dello Sport, considerat ca fiind cel mai important ziar de sport din Italia, a analizat partida și a dezvăluit care a fost cel mai slab jucător din lotul lui Edi Iordănescu.

Cine a fost cel mai slab fotbalist al României în meciul cu Belgia de la Koln.

După meciul cu Belgia, jurnaliștii italieni l-au notat cu 6,5 pe Florin Niță pentru intervențiile sale și l-au catalogat ca fiind cel mai bun jucător din echipa României.

„Da, a primit două goluri, dar el a fost motivul pentru care România a rămas în meci în prima repriză. El măcar a încercat”.

În mod surprinzător, Radu Drăgușin, fundașul lui Tottenham, a primit doar nota 5 și a fost etichetat drept „cel mai slab de pe teren”. Andrei Burcă, colegul său din centrul apărării, a fost notat tot cu 5.

„A pierdut duelul fizic cu De Bruyne la 2-0, iar fizicul era considerat punctul său forte. (n.r. despre Burcă) Lovitura sa de cap ratată a deschis calea către golul de 2-0, a fost una dintre multele sale erori din această seară”.

Nicolae Stanciu, MVP contra Ucrainei, a văzut și el tot nota 5 din partea jurnaliștilor italieni: „Trebuia să fie în centrul atenției, dar rar a reușit acest lucru”.

Dennis Man, fotbalistul Parmei, a fost printre puținii care s-au ales cu laude: „Trei dintre cele cinci șuturi pe poartă ale României au fost ale lui. A fost cel mai periculos jucător”, au scris italienii despre Man, notat cu 6,5.

Edi Iordănescu, selecționerul României, a primit doar nota 5: „Golul încasat imediat de echipa sa nu l-a ajutat, însă ulterior a eșuat în tentativa de a schimba planul tactic”.

Ce note a acordat Gazzetta dello Sport după România – Belgia 0-2.

Casteels – 6,5
Castagne – 6,5
Faes – 6,5
Vertonghen – 6,5
Theate – 6
Tielemans – 6,5
Onana – 6,5
Lukebakio – 5,5 (cel mai slab)
De Bruyne – 8 (cel mai bun)
Doku – 7
Lukaku – 7,5
Trossard – 6,5
Carrasco – 6
Mangala – 6
Tedesco – 7,5
Niță – 6,5
Rațiu – 5,5
Drăgușin – 5 (cel mai slab)
Burcă – 5
Bancu – 6
M. Marin – 6
Man – 6,5
R. Marin – 5,5
Stanciu – 5
Mihăilă – 5,5
Drăguș – 5,5
Alibec – 6
Hagi – 5,5
Olaru – 5,5
Iordănescu – 5.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme