UEFA l-a desemnat pe Istvan Kovacs pentru un meci crucial pentru calificarea la EURO 2024!

Istvan Kovacs (39 de ani), cel mai bine cotat arbitru român, va conduce o nouă partidă de la Campionatul European din Germania, după ce a fost central și în Slovenia – Serbia 1-1, meci din Grupa C.

De această dată, Kovacs va conduce Cehia – Turcia, anunță UEFA pe site-ul oficial. Partida este programată miercuri, 26 iunie, de la ora 22:00, și poate fi decisivă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției, atât pentru cehi cât și pentru turci.

Centralul român va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, iar arbitru de rezervă va fi Espen Eskås (Norvegia).

În camera VAR se vor afla Tomasz Kwiatkowski şi Bartosz Frankowski (Polonia) şi Pol van Boekel (Olanda).

Întâlnirea i-a adus o sumă importantă de bani arbitrului care oficializează partide în Supeliga României. UEFA l-a recompensat cu 5.000 de euro, dar Istvan Kovacs va fi la centru și în alte dueluri, posibil și în confruntări din fazele eliminatorii.

Înainte ca tricolorii și chiar arbitrul să meargă în Germania, Istvan Kovacs le-a prezentat jucătorilor României, înainte de participarea la EURO 2024, cele mai noi modificări din Legile Jocului şi instrucţiunile din domeniu la nivel internaţional.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme