UEFA a hotărât! Care va fi arbitru pentru meciul Slovacia – România, la Campionatul European din 2024.

După primele două meciuri din grupă, România este lider și va juca partida decisivă pentru calificarea în optimile de finală ale turneului împotriva Slovaciei, la Frankfurt, miercuri (26 iunie), de la ora 19:00, în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

UEFA l-a delegat pe Daniel Siebert la centru, pentru confruntarea dintre Slovacia și România, fiind al doilea meci pe care neamțul îl va conduce, după remiza dintre Georgia și Cehia.

Probleme cu gazonul de pe arena din Frankfurt

Înaintea duelului dintre România și Slovacia, Germania a jucat pe același stadion, în ultimul meci din grupă, contra Elveției. Julian Nagelsmann s-a plâns de starea gazonului, explicând că ar putea apărea accidentări grave.

“Am puține speranțe că gazonul va arăta mai bine la ora meciului. Iarba pur și simplu nu-i bună, este foarte grasă, foarte moale. Nu a crescut bine după jocurile din NFL. Nu sunt îngrijorat de meciul de fotbal, cât mi-e teamă de accidentări. Dacă lucrurile merg prost, s-ar putea termina cu rupturi de ligament încrucișat. Este ca și cum ai conduce iarna cu cauciucuri de vară”, a declarat selecționerul Germaniei, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Elveția.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme