UEFA a hotărât! Care este viitorul lui Istvan Kovacs, după ce arbitru român a făcut istorie la EURO?


Istvan Kovacs, în timpul meciului Cehia – Turcia de la EURO 2024 / Foto: Profimedia


articol scris de Digi Sport
28.06.2024, 23:36

  • Media: Fotbal Club, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, sâmbătă, 21:00, DGS 1

După ce a fost delegat la Slovenia – Serbia 1-1, din Grupa C, Istvan Kovacs a arbitrat și partida Cehia – Turcia 1-2, din Grupa F de la EURO 2024, în urma căreia centralul român a intrat în istoria Campionatelor Europene.

Istvan Kovacs nu va arbitra niciun meci din optimile de finală de la EURO 2024

Galerie Foto

Kovacs a avut parte de un joc tensionat. A arătat nu mai puțin de 18 cartonașe galbene și două roșii, lucru nemaiîntâlnit la un meci de la EURO. Cehii au rămas în inferioritate numerică în minutul 20, iar la final Tomas Soucek, căpitanul Cehiei, nu l-a ”iertat” pe român.

“Este o treabă bună că acum doar căpitanii pot discuta cu arbitrii, însă am vorbit și cu căpitanul Turciei și amândoi am fost de acord că acest arbitru a fost atât de arogant încât nu a vrut să discute cu căpitanii.

Un arbitru bun e cel care nu se vede. Cel din seara asta a vrut să fie omul meciului, ceea ce e regretabil. E păcat, însă nu a fost vorba doar despre asta”, a transmis Soucek.

La câteva zile distanță, UEFA a anunțat arbitrii care vor conduce meciurile din optimile de finală de la turneul final din Germania, iar numele lui Istvan Kovacs nu se regăsește pe listă.

”Sunt decizii luate pe baza calității prestațiilor pe care le-au avut. Unii arbitri nu au fost delegați nu pentru că s-au descurcat prost, ci pentru că alții au fost mai buni.

Unele brigăzi au condus un meci, altele două, altele vor avea trei, unele chiar 4. Singurul meu obiectiv este să iau deciziile corecte pe baza meritocrației, calității și valorilor noastre”, a explicat Roberto Rosetti, șeful arbitrajului de la UEFA, citat de gsp.ro.

  • Confruntarea România – Olanda îl va avea la centru pe germanul Felix Zwayer.

”Zeița” de la brațul ”cavalerului”! Istvan Kovacs și Denisa Fazakas au întors toate privirile la Gala Sportului Românesc

Galerie Foto

La începutul acestui an, Istvan Kovacs și Denisa Fazakas, partenera sa, s-au numărat printre remarcații Galei Sportului Românesc, care a avut loc la Ateneul Român. Ambii au purtat ținute elegante, iar arbitrul a oferit și câteva declarații. Iubita ”cavalerului fluierului” a postat pe rețelele sociale imagini de la eveniment.

Asemănată cu o zeiță elenă în secțiunea de comentarii de la o postare din 2023, în care a publicat mai multe fotografii dintr-o vacanță din Grecia, Denisa Fazakas este model și e foarte activă în mediul online. Primele imagini cu cei doi împreună au fost postate după vacanța din Insulele Seychelles, din urmă cu un an.

Galerie Foto


Etichete:
istvan kovacs
,
uefa
,
optimi euro 2024
,
kovacs euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme