UEFA a decis în privința lui Istvan Kovacs, după ce nu i-a fost alocat meci în optimile EURO 2024.

Istvan Kovacs (39 de ani) a arbitrat până acum două meciuri la EURO 2024, mai întâi Slovenia Serbia 1-1, apoi Cehia – Turcia 1-2, ambele în faza grupelor.

Dacă în primul meci s-a descurcat ireproșabil, prestația din al doilea duel i-a făcut pe cei de la UEFA să nu îl delege pe cel mai bine cotat arbitru român și în faza optimilor. Acum, forul continental a luat decizia și pentru sferturi.

Istvan Kovacs nu a fost delegat de UEFA nici în sferturile EURO 2024.

Joi, pe site-ul UEFA au apărut toți cei patru arbitri care au primit meciuri în sferturi. Astfel, nici de data aceasta UEFA nu a mai mizat pe serviciile lui Kovacs. Dar, deoarece brigada românească, din care mai fac parte tușierii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, nu a fost trimisă acasă, există șanse, cel puțin teoretice, să fie delegată la următoarele meciuri.

Istvan Kovacs a stabilit un record absolut la EURO: 20 de cartonașe într-un singur meci! Kovacs a fost criticat pentru prestația din meciul Cehia-Turcia, unde a dictat nu mai puțin de 18 cartonașe galbene și două roșii, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată într-un meci de la un Campionat European.

Galerie Foto

Etichete: istvan kovacs, delegare, sferturi euro 2024

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme