Turneul urban de baschet 3×3 la ParkLake Shopping Center: Echipa României intră în competiție în Liga Națiunilor

Naționalele României, atât la masculin cât și la feminin se vor duela cu cele ale Cehiei, Germaniei, Ungariei, Spaniei și Turciei, de-a lungul a trei zile de competiție, miza fiind calificarea la turneul final al Campionatelor Mondiale de Baschet 3×3 pentru tineret.

Partidele vor avea loc pe terenul amenajat la interior, în ParkLake Shopping Center, iar accesul la eveniment este gratuit. Fanii sunt așteptați să susțină echipele tricolore și de asemenea să se bucure de o generoasă zonă a fanilor, care va fi amenajată în aer liber, pe aleea de acces către parcul IOR.

Jocuri și concursuri cu tematică baschet, care vor promova mișcarea în aer liber, un adevărat maraton al premiilor, activități pentru toți membrii familiei, muzică non-stop și multe alte surprize sunt pregătite pentru a-i întâmpina pe cei pasionați de baschet în special și de sport în general.

Germania, medaliată cu bronz la Mondialele de tineret în 2023 la masculin, Cehia, locul cinci în aceeași competiție și Spania, locul trei în finala Nations League anul trecut la feminin, sunt principalele favorite ale competiției în care spectatorii vor avea ocazia să urmărească viitoarele staruri olimpice ale acestei discipline.

Baschetul 3×3 este prezent începând cu ediția Tokyo 2020 în programul Jocurilor Olimpice. Pauzele dintre meciuri vor găzdui pe terenul central momente de entertainment oferite de către artiști ai Circului Metropolitan București, trupe de street dans și multe concursuri cu premii. Spectatorii care doresc să participe la eveniment însoțiți de animalul de companie sunt de asemenea bine veniți, ParkLake Shopping Center fiind pet-friendly.

Zilnic, programul evenimentului este între orele 14.00 și 21.00.

Evenimentul este organizat de către Sport Arena Streetball și Federația Română de Baschet în colaborare cu ParkLake Shopping Center și este finanțat de către Primăria Sectorului 3 prin fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Partenerii evenimentului sunt: Mastercard, Nike, BCR, BCR Leasing, BCR Asigurări de Viață – VIG, SMT Subaru, Tissot, Horizon, Kandia Dulce, Pep&Pepper, Gelateria La Romana.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme