Triumful incontestabil al lui Lionel Messi! Victoria zdrobitoare a Argentinei

Într-un meci amical desfășurat vineri, Argentina a demonstrat că este pregătită să-și apere titlul Copa America câștigat în 2021 , după ce a învins selecționata Guatemalei cu un scor convingător de 4-1. Deși campioana mondială a avut un început dificil, fiind condusă încă de la începutul partidei, Lionel Messi și Lautaro Martinez au reușit să răstoarne scorul.

Într-un meci amical amânat din cauza ploii, echipa națională a Argentinei a făcut spectacol în fața Guatemalei. Campioana mondială, antrenată de Lionel Scaloni, a început greu meciul, cu Guatemala deschizând scorul în primele minute printr-o lovitură liberă executată de Oscar Santis. Jocul s-a animat rapid, iar Argentina a egalat rapid datorită erorii apărării adverse.

Argentina a preluat controlul meciului și a marcat încă trei goluri, unul fiind un autogol după o pasă greșită a portarului advers. Cu introducerea lui Angel Di María în teren, jocul Argentinei s-a schimbat total, iar echipa și-a continuat dominarea. Messi și Lautaro Martinez au adus scorul la 4-1 în favoarea Argentinei.

Cu această victorie, Argentina își arată dorința de a-și apăra titlul la Copa America, competiție ce se va desfășura între 20 iunie și 14 iulie în Statele Unite. Campioana mondială va fi repartizată în grupa A, alături de Chile, Peru și Canada. Echipa lui Scaloni este pregătită să facă față provocărilor și să lupte pentru un nou trofeu continental.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme