Tricolorii au părăsit locația sub ropote de aplauze! Mesaj memorabil din partea gazdelor la adio

Tricolorii au plecat din Hotel Melchior Park fiind aplaudați de personalul de acolo.

După despărțirea de echipa națională a României, reprezentanții Melchior Park au publicat un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare pentru tricolori.

“VĂ MULȚUMIM PENTRU TOT, România. Suntem foarte recunoscători pentru timpul petrecut alături de voi! Vă vom avea mereu în inimile noastre și ne vom aminti mereu de voi! Am avut cea mai bună echipă vreodată!”, au scris cei de la Melchior Park, hotelul unde a fost cazată naționala României.

Baza de pregătire de la Würzburg pentru Euro 2024 – O privire în trecut
Alegerea bazei. Selecționerul Edward Iordănescu a decis ca echipa națională a României să își stabilească baza de pregătire pentru turneul final în orașul Würzburg, Germania. Această locație a fost aleasă din mai multe motive:

– Distanța / Würzburg se află la o distanță convenabilă de toate cele trei orașe unde România urma să joace meciurile din grupă: 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de München și 300 de kilometri de Köln.
– Conexiuni / Gara din Würzburg oferă acces facil cu trenul rapid către toate cele trei orașe, asigurând deplasări rapide și confortabile pentru echipă.
– Cazare / Echipa a fost cazată la Hotel Melchior Park, un hotel de 4 stele rezervat exclusiv delegației României.
– Liniște / Würzburg a oferit un cadru liniștit și propice pentru concentrare, departe de agitația marilor orașe.
– Comunitate / Prezența a aproape 1.500 de români rezidenți în Würzburg a creat o atmosferă familiară și primitoare pentru echipă.

Stadionul de antrenament: Tricolorii s-au antrenat pe perioada turneului pe stadionul AKON Arena, situat la 4 kilometri de hotel. Arena, cu o capacitate de 13.090 de locuri, aparține echipei Würzburger Kickers și a beneficiat de o renovare recentă în 2016. Stadionul este dotat cu nocturnă, instalație de irigare automată și are o istorie bogată, găzduind inclusiv echipa națională a Ghanei la Campionatul Mondial din 2006.

România a părăsit Campionatul European din Germania

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eșec fără drept de apel (0-3), în fața Olandei, echipă ce a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestații dezamăgitoare în grupă.

Înfrângerea confirmă complexul pe care România îl are în fața Olandei, cu o victorie în 15 meciuri directe (11 victorii pentru olandezi, trei egaluri) și un golaveraj de 32-3 pentru “portocala mecanică”. Aceasta a fost a cincea victorie la rând a olandezilor.

România a făcut un turneu final bun, îndeplinindu-și obiectivul, acela de a trece de faza grupelor și a făcut acest lucru din postura de câștigătoare a grupei, învingând Ucraina (3-0), pierzând cu Belgia (0-2) și remizând cu Slovacia (1-1).


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme