TRANSMISIE VIDEO în DIRECT Copa America 2024 ONLINE PE TELEVIZIUNEA DIGI Sport

Fanii fotbalului se pregătesc pentru o nouă competiție a sportului lor favorit. În plus față de Euro 2024, ei vor avea posibilitatea să urmărească Copa America 2024 începând cu data de 21 iunie prin transmisii live video.

Echipele calificate la Copa America 2024 includ cele mai importante reprezentative ale Americii de Sud și de Nord. Favoriții competiției vor fi Argentina, câștigătoarea precedentei ediții din 2021, și Brazilia, finalista din același an. Lista completă a țărilor participante este următoarea:
– Argentina
– Bolivia
– Brazilia
– Chile
– Columbia
– Ecuador
– Paraguay
– Peru
– Uruguay
– Venezuela
– Jamaica
– Mexic
– Panama
– Statele Unite ale Americii
– Canada
– Costa Rica

Programul complet al meciurilor din Copa America 2024 va oferi dueluri interesante și sau programate la ore care pot fi dificile pentru publicul român. Meciurile vor începe la orele 01:00, 03:00 și 04:00.

Se anticipează că principalii favoriți ai competiției vor fi Argentina și Brazilia, cu alte echipe precum Jamaica, Chile și Columbia figurând printre posibilele surprize.

Faza grupelor din Copa America 2024 va fi urmată de sferturi de finală pe 4, 5 și 6 iulie, semifinale pe 9 și 10 iulie, finala mică pe 13 iulie și finala mare pe 14 iulie.

Partidele nu vor fi transmise la TV în România, dar rezultatele, scorurile live și rezumatele meciurilor vor fi disponibile pe site-ul FANATIK.ro. Jucători de top precum Messi, Vinicius Jr. și alții vor atrage atenția și vor oferi spectacolul așteptat în cadrul competiției.

Stadioanele care vor găzdui meciurile din Copa America 2024 includ locații din Statele Unite ale Americii, cu finala mare programată la stadionul Hard Rock din Miami, Florida.

Galeria foto și video de la Copa America 2024 va oferi imagini și momente de la eveniment, iar FANATIK.ro va fi sursa principală pentru informații actualizate și detalii din cadrul turneului.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme