Transmisie Live & Text | Paksi – Corvinul 0-2, ACUM, Digi Sport 1. Marius Lupu a marcat al doilea gol pentru echipa din Hunedoara!

Duelul Paksi – Corvinul din prima manșă a turului 1 preliminar al Europa League reprezintă o performanță extraordinară pentru Corvinul Hunedoara.

Au trecut 42 de ani de când echipa, condusă la vremea respectivă de Mircea Lucescu și apoi de Remus Vlad, s-a clasat pe locul 3 în Divizia A și a participat în cupele europene, jucând împotriva lui Grazer AK și FC Sarajevo. A fost singurul sezon în care Corvinul a jucat în competițiile europene.

Pentru a marca acest moment, Corvinul a decis să participe în cupele europene, renunțând astfel la posibilitatea de a promova în SuperLigă în următorul sezon. A fost o alegere dificilă, deoarece UEFA nu permite echipelor care își schimbă statutul să joace în competițiile europene.

Echipa nu a început bine sezonul oficial, pierzând fără drept de apel finala Supercupei cu FCSB. În ciuda acestui fapt, antrenorul Florin Maxim este optimist înaintea meciului cu Paksi. Echipa maghiară, câștigătoare a Cupei și ocupanta locului 2 în campionat, pare să fie mai bine pregătită în acest moment. În schimb, echipa lui Florin Maxim s-a pregătit mai devreme pentru a juca în Europa și a suferit o înfrângere în singurul meci amical.

Meciul de retur va avea loc peste o săptămână la Sibiu, unde se așteaptă un număr mare de suporteri. Paksi și Corvinul se vor duela pe un stadion cu o capacitate de 4.950 de locuri, iar în echipa maghiară antrenată de Gyorgy Bognar se regăsesc doar jucători de naționalitate maghiară.

Antrenorul Florin Maxim rămâne încrezător, deși recunoaște că Paksi are avantajul valoric în fața Corvinului. Este așteptată o confruntare intensă și decisivă pentru ambele echipe.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme