Transferul lui Ianis Hagi, aproape finalizat de Scoțieni: Lansare iminentă


Midfielderul a început meciul cu Ucraina ca rezervă, câștigat de echipa națională a României cu 3-0, dar a intrat pe teren în minutul 62 în locul lui Dennis Man.


Scoțienii l-au analizat îndeaproape pe Ianis Hagi și sunt convinși că va aduce schimbări în echipa în această vară. “La Ibrox se va spune doar rămas-bun”, a scris unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Scoția.


În ultima perioadă s-a speculat că Ianis Hagi ar fi dorit de echipa turcă Fenerbahce, unde antrenor este Jose Mourinho. Rămâne de văzut cum se va realiza transferul jucătorului român, având în vedere că mai are contract cu Rangers până în 2026.


“Atacantul uitat care trebuie să strălucească la EURO 2024


Ianis Hagi a fost figura cea mai cunoscută din echipa României care a ajuns luni la Allianz Arena. Totuși, nu a fost cel mai influent jucător într-o după-amiază importantă. Numărul 10 de pe tricou a adus amintiri plăcute fanilor dintr-o anumită generație. Sute, poate mii, au purtat replici în tribune. Cel care a contat a fost rezerva. 


Scoțienii l-au analizat pe Ianis Hagi și au tras o singură concluzie


În timp ce România sărbătorea victoria cu 3-0, Ianis Hagi a fost cel care a condus bucuria jucătorilor alături de fani. O imagine cât o mie de cuvinte. Cu toate acestea, evenimentele din ultimele două ore au arătat în ce moment se află cariera fiului Regelui. 


Ianis Hagi a petrecut primele 62 de minute ale meciului pe bancă, urmărindu-l pe teren în spatele lui Edward Iordănescu. Când a intrat pe teren, meciul era deja decis. Hagi poartă povara unui nume care este aproape greu de egalat. 


Faptul că este aici reprezintă totuși ceva. Accidentarea de la genunchi din acum doi ani și jumătate a fost începutul sfârșitului carierei sale la Rangers. 


Hagi va pleca de la Rangers, singura întrebare este când. Mesajul transmis de club înainte de meci a fost mai mult legat de interese financiare decât de fotbalistice. Cu cât va juca mai mult pentru România, cu atât va fi mai benefic pentru Rangers pentru a-l vinde. 


Numele lui Hagi va fi pe buzele tuturor în zilele următoare. În câteva zile, la Ibrox, se va spune doar rămas-bun”, a scris jurnalistul Christopher Jack, într-un editorial.Programul României la EURO 2024


17 iunie (München), România – Ucraina 3-0


22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Köln)


26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).


Campionatul European din Germania 2024 se va desfășura în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis exclusiv pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante momente pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme