Transferul fotbalistului cu trei titluri în România îi aduce lui FCSB un mare succes! Gigi Becali primește aprecieri pentru afacerea reușită: ”E un model de urmat!”

Vlad Chiricheș a fost un lider în vestiarul FCSB sezonul trecut, în care bucureștenii au luat titlul după ani buni de pauză! A fost un campionat complicat pentru fundașul de 34 de ani, care continuă să fie măcinat de accidentări.

Vlad Chiricheș a jucat un rol esențial în rezultatele FCSB-ului din stagiunea trecută. A revenit pe teren după accidentarea chinuitoare chiar când Elias Charalambous și Mihai Pintilii aveau nevoie de un fotbalist cu mare experiență. Totuși, în momentul ultimei accidentări și-a pus problema retragerii.

Laurențiu Reghecampf a fost invitatul lui Cătălin Oprișan și Andru Nenciu în emisiunea Emoții Europene, unde a vorbit și despre Chiricheș, pe care l-a pregătit și despre care a avut doar cuvinte de laudă.

Antrenorul a precizat că tot mai mulți fotbaliști trebuie să îi ia exemplul în ceea ce privește stilul de viață și modul în care se antrenează fundașul, dar a lăudat și FCSB pentru decizia luată vara trecută, de a-l readuce.

”Chiricheș e un exemplu, mi-aș dori mult ca alți jucători să îl copieze și să facă aceeași carieră pe care a făcut-o el. El s-a întors la FCSB, a fost adus și a mai luat un titlu, e ceva important! E un exemplu, iar lucrul acesta trebuie să fie chiar un exemplu pentru mulți tineri”, a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea Emoții Europene.

Fostul stoper din Premier League și Serie A a suferit în minutul 42 al meciului FCSB – Rapid o accidentare la nivelul cotului și a fost înlocuit cu camerunezul Joyskim Dawa. Meciul a avut loc pe 20 aprilie.

Experimentatul fundaș central nu a dezamăgit atunci când a intrat pe teren, însă fotbalistul trecut pe la Napoli, Tottenham sau Sassuolo s-a chinuit din cauza accidentărilor. Anterior problemelor din partida cu giuleștenii, Chiricheș a suferit o accidentare grea la începutul sezonului și a ratat 27 de partide!

A revenit de curând pe teren, iar Chiricheș a jucat chiar și în partida cu CFR Cluj de pe Arena Națională, la finalul căreia bucureștenii au primit titlul.

Chiricheș are trei titluri în CV, toate cu FCSB, dar și o Supercupă a României, tot cu FCSB, în 2014. Campionatele au fost cucerite în 2013, 2014 și 2024. În 2013, fundașul a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme