Transferul” de 50 de milioane de euro al lui Gigi Becali de la FCSB a parafat cu noua formație!

CSU Alba Iulia a anunțat primele 3 transferuri pentru sezonul 2024/2025, în care echipa universitară vizează promovarea în eșalonul superior.

Astfel, echipa “alb-albastră”, care se va reuni luni, 15 iulie, a adus la echipă jucători ofensivi precum Vlad Mihalcea (25 de ani, mijlocaș) și Andrei Banyoi (24 de ani, atacant) de la Gloria Bistrița, precum și Sergiu Pop (33 de ani, atacant, SCM Zalău), toți cu experiență în Liga 2.

CS Universitatea Alba Iulia a făcut schimbări și la nivel administrativ și pe banca tehnică: noul director sportiv este Aurelian Băbuțan, iar noul antrenor principal este Alin Minteuan, fost simbol al CFR Cluj.

Vlad Mihalcea, fosta mare speranță a fotbalului românesc, s-a alăturat echipei CSU Alba Iulia după o scurtă perioadă la Gloria Bistrița din Liga 3.

După un sezon mai puțin reușit la Gloria Bistrița, Mihalcea va încerca să evolueze în al treilea eșalon la CSU Alba Iulia. Acesta a avut doar 6 meciuri în Liga 1 pentru FCSB, fiind împrumutat la mai multe echipe din țară.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme