Titlul: “Momentul intima dintre Emiliano Martinez și Lionel Messi în timpul interviului” În timp ce Lionel Messi oferea un interviu, excentricul Emiliano Martinez l-a sărutat pe acesta.

Argentina, care este deţinătoarea trofeului, s-a calificat în finala turneului Copa America 2024, după ce a învins cu scorul de 2-0 selecţionata Canadei, unul dintre goluri fiind marcat de căpitanul emblematic Lionel Messi, marţi seară la East Rutherford (SUA), în faţa a 80.000 de spectatori.

După meci, portarul excentric al Argentinei, Emiliano “Dibu” Martinez, a sărutat gâtul lui Leo Messi în timp ce acesta acorda un interviu televiziunilor prezente.

Argentina va juca finala Copa America 2024 cu naționala Columbiei, iar Lionel Messi a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria fotbalului internațional, deși este la mare distanță de Cristiano Ronaldo.

Messi, căpitanul Argentinei, a ajuns la 109 goluri marcate și 56 de pase decisive în 186 de meciuri jucate pentru echipa națională “albiceleste” și a urcat pe locul secund în clasamentul all-time al golgheterilor din fotbalul internațional, depășindu-l pe fostul atacant iranian Ali Daei (108 goluri în 148 de meciuri).

Cristiano Ronaldo se află în fruntea acestui clasament, având 130 de goluri în 212 meciuri jucate pentru echipa Portugaliei, alături de care a participat la EURO 2024.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme