Titlul: Jude Bellingham comentează despre posibilitatea de a deveni internațional german: “Nu simte nevoia să o facă”

Condusă timp de 70 de minute, Anglia a marcat golul egalizator abia în minutul 90+5, după “foarfeca” lui Bellingham.

“A fost unul dintre cele mai frumoase goluri ale mele”, a declarat starul Angliei, Jude Bellingham (20 de ani), la finalul meciului cu Slovacia.

În ciuda reușitei spectaculoase, Bellingham nu a avut un impact real asupra jocului Angliei până la gol, remarcându-se mai degrabă prin acțiuni negative.

Kramer l-a pus la punct pe Bellingham

Acest lucru a fost remarcat și de Christoph Kramer (33 de ani) după meciul din ‘optimi’.

Expertul ZDF a declarat: “Este un jucător extraordinar. Trebuie doar să aibă grijă să nu devină arogant la o vârstă atât de fragedă.”

Apoi a adăugat: “Ceea ce consider întotdeauna foarte rău este când gesticulezi spre colegi. A avut câteva astfel de gesturi astăzi, dar și în meciurile anterioare.

Acest teatru cu faulturi, pentru a obține cartonașe galbene. Se târăște pe jos, asta face parte din fotbal, dar… N-are nevoie să facă asta.

Având în vedere sezonul pe care l-a avut, îi permit uneori și asta. Dar totuși, trebuie să aibă grijă să nu o ia pe o cale greșită. Sper că va reflecta la asta în pauza de vară”, a mai spus Kramer, potrivit Bild.

În sferturile de finală Anglia va întâlni Elveția, sâmbătâ, în direct la PRO TV și pe VOYO, la Düsseldorf.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme