Titlul: Evaluarea presei din Olanda după meciul României la Munchen: două cuvinte pentru jocul tricolorilor.

Cody Gakpo a fost cel care a deschis scorul în minutul 20, după un șut la colțul scurt la care Florin Niță nu a putut să intervină. Același Cody Gakpo a ”construit” faza golului de 2-0 în minutul 83, după ce a pasat decisiv pentru reușita lui Donyell Malen. Tot Malen a închis tabela în prelungiri, după ce a luat o acțiune pe cont propriu și a reușit ”dubla” cu un șut pe jos, care l-a lăsat fără replică pe Florin Niță. Olandezii au dominat autoritar jocul din optimi, de la Munchen, și jocul le permite fanilor să spere la câștigarea Campionatului European, mai ales că și culoarul este unul favorabil.

Presa din Olanda, după jocul României: ”Câteva înțepături”
România nu i-a pus foarte mari probleme naționalei lui Ronald Koeman, iar presa olandeză a descris jocul ”tricolorilor” în doar două cuvinte: ”câteva înțepături”.

“Cele câteva înţepături ale României chiar înainte de pauză au servit drept avertisment pentru echipa olandeză. Românii au reuşit să rămână drepţi cu ceva efort”, a scris publicația olandeză vi.nl. După ce a eliminat România, Olanda va juca la Berlin pe 6 iulie împotriva învingătoarei dintre Austria și Turcia.

Gazzetta dello Sport: “România rămâne cu o aventură frumoasă și o galerie minunată”
Publicația din Italia a tras și câteva concluzii după parcursul României de la EURO 2024: locul 1 în grupa E și eliminare în optimi după 0-3 contra Olandei. “România nu a avut calitatea individuală demnă pentru un loc în optimile Campionatului European. Drăguș, atacantul, nu a pus niciodată pericol. Hagi și Man, pe flancuri, au încercat câteva driblinguri, dar nu l-au deranjat deloc pe Verbruggen. Alibec, intrat în locul lui Mihăilă, nu a schimbat nimic. Cel mai bun a fost Radu Drăgușin, fotbalist ajutat de Italia, însă la golul de 2-0 este și el responsabil. Și așa se întoarce naționala României la București. Ce rămâne după acest European? O aventură frumoasă și o galerie minunată, care, în minutul 90, în mijlocul ‘depresiei’ a început să scandeze ‘România, România'”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme