Titlul: “Curcursa Formula 1. Lando Norris este în poziția de plecare în Marele Premiu de la Barcelona. Evenimentul are loc duminică, TRANSMIS LIVE pe postul Antena 1 și pe platforma AntenaPLAY.”

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona | A zecea etapă a sezonului de Formula 1 se va desfăşura în această săptămână, în perioada 21-23 iunie. Lando Norris, pilotul de la McLaren a fost cel mai rapid în cursa de calificare şi va pleca din pole position în cursa de duminică. Cursa va fi în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY, duminică, de la ora 16:00, fiind comentată de Antal Putinică și Cătălin Ghigea. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

UPDATE 18:00: Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position în cursa de duminică de la Barcelona. Pe locul doi s-a clasat Max Verstappen (Red Bull Racing), pe trei Lewis Hamilton (Mercedes), pe patru George Russell (Mercedes), pe cinci Charles Leclerc (Ferrari), pe şase Carlos Sainz (Ferrari), pe şapte Pierre Gasly (Alpine), pe opt Sergio Perez (Red Bull Racing), pe nouă Esteban Ocon (Alpine) şi pe zece Oscar Piastri (McLaren).

UPDATE 14:50 Carlos Sainz a obţinut cel mai bun timp în a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, 1:13:013!

UPDATE 19:00 Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot din a doua sesiune de antrenamente. Septuplul campion mondial de la Mercedes a parcurs 25 de tururi pe circuitul din Barcelona şi a înregistrat cel mai bun timp al sesiunii (1:13.264) cu mai bine de jumătatea sesiunii cu numărul 2. Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a avut al doilea timp, în timp ce al treilea timp a fost înregistrat de Lando Norris, britanicul care înregistrase cel mai bun timp în prima sesiune.

UPDATE 15:30 S-a terminat prima sesiune de antrenamente la Marele Premiu de Formula 1 de la Barcelona. Lando Norris a fost cel mai rapid pilot, urmat de Max Verstappen şi Carlos Sainz.

Week-end-ul de Formula 1 de la Barcelona va debuta cu sesiunile de antrenamente de vineri. Prima se va desfăşura de la ora 14:30, iar cea de-a doua de la ora 18:00, ambele fiind live în AntenaPLAY.

A treia sesiune de antrenamente libere se va desfăşura sâmbătă, de la ora 13:30, live în AntenaPLAY. Calificările vor avea loc la ora 17:00, în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY.

Marea cursă se va desfăşura duminică, de la ora 16:00, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Prima cursa la Barcelona s-a desfăşurat în urmă cu mai bine de 30 de ani, în 1991. Circuitul are o lungime de 4,6 km, iar cursa are 66 de tururi.

Recordul pe tur la Barcelona este deţinut de Max Verstappen, 1:16.330, înregistrat anul trecut. Pilotul de la Red Bull a şi câştigat Marele Premiu din 2023, podiumul fiind completat de Lewis Hamilton şi George Russell.

Recordul pentru cele mai multe victorii, în Marele Premiu de la Barcelona, este deţinut de Michael Schumacher şi Lewis Hamilton. Ambii piloți au triumfat de șase ori în Grand Prix-ul Spaniei.

Lewis Hamilton a triumfat de cinci ori la rând în Spania, între 2017 și 2021, pe lângă succesul din 2014. Ulterior, în 2022 și în 2023, Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Barcelona. Pe lângă Lewis Hamilton și Max Verstappen, Fernando Alonso este celălalt pilot care încă pilotează în Formula 1, și a câștigat Marele Premiu al Barcelonei, în 2006 și în 2013. La constructori, Ferrari a bifat cele mai multe victorii pe circuitul din Barcelona, nu mai puțin de 13, ultima în 2013. Pe locul secund în acest top este Mercedes, cu nouă victorii bifate.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme