Titlul: Antrenorul responsabil de promovarea echipei lui Nicolae Badea: “Suntem în creștere cu același emblemă care evoluează în Liga 1”

Claudiu Ionescu (41 de ani) a promovat ACS FC Dinamo din Liga 4 în Liga 3 și acum vorbește despre clubul patronat de Nicolae Badea (75 de ani).

Claudiu Ionescu, antrenorul echipei lui Nicolae Badea: “Noi deținem culorile, palmaresul”

Antrenorul de la ACS FC Dinamo menționează că echipa promovată în Liga 3 folosește aceeași siglă ca echipa din SuperLigă, dar suporterii se identifică în principal cu echipa din prima ligă din cauza performanțelor sportive.
“Noi venim doar cu mai mulți copii. Juridic, noi deținem culorile, palmaresul, denumirea de CS FC Dinamo este a domnului Badea. Suporterii se identifică de obicei cu echipa din prima ligă, care din punct de vedere al performanței este superioară.
Noi deținem doar juridic, iar de aceea domnul Badea nu a renunțat la această echipă. Pentru noi, un obiectiv principal a fost promovarea din Liga 4 în Liga 3. Performanța pe termen lung îi revine domnului Badea, care are resurse financiare”, a declarat Claudiu Ionescu la Digi Sport Matinal.

Dinamo își schimbă sigla

Dănuț Lupu susține că echipa din prima ligă nu va mai avea voie să folosească emblema actuală.
Fostul fotbalist, care a colaborat cu ACS FC Dinamo, clubul lui Nicolae Badea, susține că omul de afaceri deține drepturile asupra siglei și nu îi va permite clubului din prima ligă să o folosească începând din vară.
“Am auzit că există o problemă cu emblema câinilor, din sezonul viitor echipa din prima ligă nu va mai folosi sigla actuală. Este emblema domnului Badea”, a declarat Dănuț Lupu la Fanatik.

Dinamo s-a pregătit cu o nouă siglă acum doi ani, care inițial trebuia să fie prezentată pe tricouri în sezonul 2022-2023, însă a continuat să folosească emblema veche.
În aprilie – mai 2022, a avut loc un proces amplu de votare, iar sigla câștigătoare, pe care Dinamo, dacă informația dată de Dănuț Lupu se adeverește, o va purta pe tricouri începând cu sezonul următor, poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

FOTO: Așa arată viitoarea siglă a lui Dinamo, cea actuală, dar și celelalte variante din concurs

Etichete: nicolae badea, claudiu ionescu, acs fc dinamo bucuresti

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme