Titlu: Rapid solicită 8 milioane de euro pentru Rrahmani, dar este dispus să-l vândă la un preț mic! ”Eu aș refuza cu fermitate”. Unde ar putea ajunge?

Albion Rrahmani (23 de ani) are șanse mari să plece de la Rapid în această vară. După ce s-a vorbit despre interesul unor formații precum Rangers, Benfica, Aston Villa, Napoli și Werder Bremen pentru el, atacantul kosovar ar putea ajunge la Slavia Praga.

În urmă cu 3 luni, Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, transmitea că ”8 milioane de euro nu este o sumă nelalocul ei”, când a fost întrebat despre prețul lui Rrahmani. Acum, însă, lucrurile se pare că s-au schimbat radical.

17 goluri și 5 assist-uri în 24 de meciuri sunt cifrele lui Albion Rrahmani în SuperLigă, în acest sezon.

Albion Rrahmani, de la Rapid la Slavia Praga pentru ”doar” 3 milioane de euro?

Jurnalistul Victor Vrînceanu a declarat la emisiunea Digi Sport Special că Rapid ar fi de acord să se despartă de kosovar în schimbul a ”doar” 3 milioane de euro, așa cum și Prosport a informat.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Rrahmani, potrivit Transfermarkt.

Daniel Pancu și Daniel Stanciu au comentat această posibilă mutare și ambii consideră că suma este totuși una bună. Selecționerul reprezentativei U21 a României susține însă că plecarea lui Rrahmani ar fi o pierdere pentru Rapid, din punct de vedere sportiv.

”Oricum reprezintă un câștig pentru Rapid pentru că a investit 750 de mii în transferul lui. E o afacere bună, dar e o decizie greu de luat. Dacă aș veni antrenor nou și aș avea un jucător cu cifrele lui Rrahmani, aș spune clar nu. Decizia o poate lua doar cineva care-l cunoaște foarte bine”, a transmis Daniel Pancu, la Digi Sport Special.

”La prima vedere, pare o sumă bună 3 milioane. Gândiți-vă de unde vine și doar a avut un sezon bun spre foarte bun în România. Trebuie să faci o analiză și să vezi ce-ți dorești”, a spus și Daniel Stanciu.

Minatori, Bashkimi, Malisheva și Ballkani sunt celalalte echipe din CV-ul lui Albion Rrahmani, toate din Kosovo.
4 selecții a adunat Rrahmani la naționala din Kosovo.

”Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.
Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a declarat Albion Rrahmani, de curând.

VIDEO Daniel Pancu și Daniel Stanciu, despre transferul lui Rrahmani de la Rapid

Etichete: slavia praga, albion rrahmani, transfer rrahmani, suma rrahmani

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme