Title: “Limita ta nu poate fi depasita” Refuzi sa te implici. Subiectivitatea ta nu poate fi mai profunda.

FCSB a reușit să câștige Supercupa României, după ce a învins-o pe Corvinul Hunedoara, scor 3-0. David Miculescu, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe au adus victoria campioanei României.

Mihai Stoica, mesaj dur pentru fanii celor de la CSA Steaua: ”Asta chiar nu e ultraserie”

La meciul din Ghencea, fanii celor de la Corvinul au fost ”ajutați” de către ultrașii de la Peluza Sud a celor de la CSA Steaua. Fanii nu au uitat de ”războiul” dintre CSA și FCSB și nu s-au ferit să-i înjure pe fotbaliștii lui Elias Charalambous (43 de ani). La scurt timp după partidă, Mihai Stoica a postat un mesaj pe rețelele sociale și nu i-a iertat pe ultrașii ”Militarilor”.

”Chiar dacă și în trecut – când eram toți împreună – am avut deseori divergențe cu cei din Peluza Sud, i-am respectat cumva. Și atunci, și după ce au ales să se separe. Până aseară. Dacă mă înjuri pe mine e oarecum logic. Mi s-a mai întâmplat și mi se va mai întâmpla, mai ales când jucăm cu rivalii. Dacă-mi înjuri fata, poate ți se pare interesant, dar te descalifici. Grav. Dar, dacă-l înjuri pe Vlad Chiricheș, după ce ai răgușit scandându-i numele la meciul cu Ajax (și nu numai) înseamnă că mai jos nu poți ajunge. Oricât te-ai strădui. Asta chiar nu e ultraserie”, a spus Mihai Stoica pe Instagram.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB – Corvinul 3-0:

Etichete: csa steaua, mihai stoica, supercupa, peluza sud, fcsb

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme