Tânărul de 19 ani pentru care Mihai Rotaru a oferit 1.000.000€: ”Este titular în echipa națională!”

Oltenii au deja cinci mutări: Silviu Lung jr. (Poli Iași), Takuto Oshima (Cracovia), Gregorio Sierra (Burgos), Carlos Mora (Alajuelense) și Luis Paradela (Saprissa).

Jeyland Mitchell, fundașul în vârstă de 19 ani pentru care Mihai Rotaru a oferit un milion de euro

Mihai Rotaru a vorbit în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport, dezvăluind că a oferit un milion de euro pentru un fundaș de 19 ani care este deja titular în echipa națională. Conform informațiilor din Digi Sport, fundașul respectiv este Jeyland Mitchell, care are deja șapte selecții în echipa națională și a fost titular în toate cele trei meciuri jucate de Costa Rica în grupele Copa America.

Jeyland Mitchell a fost coleg cu Carlos Mora la Alajuelense, echipă la care s-a transferat în ianuarie 2024.

Cota de piață a lui Jeyland Mitchell din Costa Rica este de 175.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mihai Rotaru: “Ce însemna dacă aveam patru victorii în amicale? Cu Devis Mangia nu am făcut un egal în amicale și atunci am luat Cupa României!”

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu St. Gallen, 1-4, cu Pafos, 1-2, și a înregistrat un singur succes cu Legia, 1-0, în afara meciului cu Lodogorets.

În urma rezultatelor obținute, Mihai Rotaru transmite că meciurile de pregătire nu sunt decisive pentru începutul sezonului. El menționează că obiectivul nu este rezultatul în sine și subliniază că antrenorul Costel Gâlcă a cerut adversari puternici pentru meciurile de pregătire.

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme