Surpriză pe scenă! Juan Bauza și William Baeten au respins oferta de la CFR Cluj.

Ardelenii doresc să îi împrumute în acest sezon pe cei doi fotbaliști, urmând ca la finalul sezonului să se decidă dacă vor negocia un transfer definitv cu Adrian Mititelu.

Juan Bauza și William Baeten ar fi refuzat-o pe CFR Cluj
Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a dezvăluit că s-a înțeles deja cu Adrian Mititelu, care s-a arătat dispus să îi lase pe Baeten și Bauza pe mâna lui Dan Petrescu, antrenor pe care îl vede capabil să îi transforme pe cei doi în ”superfotbaliști”, mai ales că ar scăpa de salariile uriașe pe care ar fi nevoit să le plătească jucătorilor chiar dacă echipa a retrogradat în Liga 2.

Singurul lucru rămas de făcut este ca CFR Cluj să se înțeleagă cu cei doi jucători, lucru care, din sursele Sport.ro, deocamdată nu s-a întâmplat.
Bauza și Baeten ar fi refuzat salariul propus de fosta campioană a României. Mai mult, cei doi jucători de la FCU Craiova ar refuza să meargă la CFR Cluj sub formă de împrumut, iar principalul motiv ar fi faptul că au oferte mai atractive din partea unor cluburi din străinătate.

Ioan Varga era convins că Bauza și Baeten vor accepta să meargă la CFR Cluj
Patronul ardelenilor a declarat miercuri că este convins că cei doi fotbaliști vor ajunge în Gruia, mai ales că Adrian Mititelu și-a dat acordul.
”Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.
Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.
Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme