Suporterii scoțieni nu au trecut cu vederea performanța lui Ianis Hagi în meciul România – Ucraina 3-0! Ce au observat la fotbalistul român

Tricolorii nu le-au dat nicio șansă ucrainenilor, iar Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat niște goluri superbe.

Ce au scris scoțienii despre Ianis Hagi

”Atacantul uitat de care Rangers are nevoie să strălucească la EURO 2024”, au titrat cei de la Rangers Review.

Scoțienii au scris în ultimele luni că Rangers nu vrea să îl mai păstreze pe Ianis Hagi, iar echipa de pe Ibrox Park se gândește serios să îl vândă în această perioadă de mercato.

Totuși, după un sezon în care Ianis Hagi a fost mai mult rezervă la Deportivo Alaves, echipă la care a ajuns sub formă de împrumut, scoțienilor le va fi greu să îi găsească o nouă echipă internaționalului român. Din acest motiv, cei de la Rangers speră ca Ianis Hagi să aibă un parcurs cât mai bun la EURO 2024, iar, în opinia scoțienilor, Ianis Hagi nu a reușit să se facă remarcat în partida cu Ucraina.

Este important însă de menționat faptul că fiul lui Gică Hagi a început meciul pe banca de rezervă. Decarul echipei naționale a României a fost trimis în teren de către Edi Iordănescu abia în minutul 62, la scorul de 3-0, în locul lui Dennis Man.

”Ianis Hagi este cel mai ușor de recunoscut jucător român și cel mai faimos dintre jucătorii care au ajuns luni pe Allianz Arena. Nu a fost, însă, cel mai important jucător și nu a influențat jocul în meciul disputat după-amiază”, au scris scoțienii.

Cu toate acestea, cei de la The Scottish Sun au remarcat că fiul legendarului Gică Hagi a ieșit în evidență la finalul meciului când a devenit ”maestru de ceremonii” și a dat startul sărbătorii pe Allianz Arena din Munchen. Ianis Hagi a pus mâna pe un megafon și a început să cânte alături de suporteri deja celebrul ”România, Ale”.

”Hagi jr, care a petrecut ultimul sezon împrumutat la Alaves și care nu este sigur de viitorul său la Rangers, a luat un megafon și a dat startul la dansul victoriei alături de suporteri. Fotbalistul de 25 de ani a cântat la megafon în timp ce coechipierii săi s-au strâns în jurul lui”, au notat și cei de la The Scottish Sun.

Programul României la EURO 2024

– 17 iunie (Munchen), România – Ucraina 3-0
– 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Koln)
– 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie – 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme