Superstiție? Ce a făcut Dorinel Munteanu în timpul finalei Cupei României


Nou-promovată în Superliga României, Oțelul Galați, cu Dorinel Munteanu antrenor, a fost revelația acestui sezon, reușind să ajungă la barajul pentru cupele europene și în finala Cupei României, unde o înfruntă pe Corvinul Hunedoara.


În debutul partidei de la Sibiu, în jurul suprafeței tehnice a celor de la Oțelul Galați au putut fi observate mai multe sticle de apă, așezate în părți diferite.


Încă nu există o explicație clară pentru acest lucru, dar este bine-cunoscut faptul că Dorinel Munteanu este un tip superstițios.Premieră pentru Corvinul, Oțelul a mai jucat o finală de Cupă acum 20 de ani


Corvinul Hunedoara a ajuns în finala Cupei din postura de echipă din Liga 2 și este pentru prima dată când o echipă din Hunedoara luptă pentru trofeu.


De partea cealaltă, după 20 de ani, Galațiul are din nou șansa la Cupa României. În 2004, Dinamo învingea Oțelul cu 2-0 în finala disputată pe stadionul Cotroceni.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.

100% match bonus based on first deposit of £/$/€20+. Additional bonuses.
T&Cs Apply
New players only. Welcome Bonus - 100% bonus on your first deposit up to €/$/£200 Unless otherwise stated. This bonus only applies for deposits of €/$/£10 or higher! All you need to do is just deposit the money in your website.com account and you will receive this bonus instantly!
*New users only

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme