Suntem într-o situație dezastruoasă! Încetați jocul! Este îngrozitor

Pagina de Twitter “San Marino Futbol”, urmărită de peste 300.000 de oameni și care a devenit virală deseori pentru comentariile amuzante făcute în timpul meciurilor, a făcut show în timpul partidei FCSB-ului.

Show pe Twitter, în timpul meciului Virtus – FCSB

Cei din San Marino au început într-o notă optimistă: “Virtus joacă împotriva lui Fotbal Club (fosta Steaua București) în preliminariile Champions League. Vom scrie istorie!”.

Totul s-a schimbat, însă, după golul de 1-0, din minutul 5: “Minutul 5. Gol marcat de Fotbal Club. Campioana din San Marino este deja în dezavantaj. Nu rezistăm nici 5 minute. Suntem groaznici.”

Peste alte cinci minute, alt gol: “Încă un gol pentru români. Pierdem.”

După golul de 3-0, din minutul 21: “Suntem un dezastru. Cât de slabi suntem!”

Când s-a făcut 4-0, cei din San Marino au început să ceară măsuri: “Opriți meciul. Mai e mai mult de o oră de jucat!”

La fel și după golul de 5-0: “Opriți meciul! Pe lângă faptul că e și EURO, asta ni se întâmplă aici și sufăr.”

Cei din San Marino au anunțat și finalul primei părți: “Mai sunt încă 45 de minute și un meci întreg la retur! E groaznic!”

Show-ul celor din San Marino a continuat și în partea a doua. După golul de 6-0: “E un meci de fotbal sau de tenis? Suntem un dezastru.”

La golul de 7-0, cei din San Marino s-au arătat deranjați de cum au sărbătorit reușita cei de la FCSB: “Se bucură de parcă ar fi 2-0. Nu au inimă!”

În minutul 85, Virtus a marcat golul de onoare, iar cei din San Marino au exultat: “Virtus a marcat! Am luat-o razna! Battistini a intrat în istoria Champions League și a marcat un gol! Am luat șapte, dar nu-i nimic, am marcat un gol! Europa tremură când o vede pe campioana din San Marino.”

Finalul n-a dezamăgit: “Virtus – FCSB 1-7. Înfrângere pentru campioana din San Marino la debutul în Champions League. Nu vă faceți griji, avem returul din România pentru a întoarce scorul. Avem încredere.”

Florin Prunea a văzut noile echipamente ale FCSB-ului și a rostit un singur cuvânt, în direct la TV

După mulți ani, FCSB va folosi tricouri care nu sunt de o singură culoare. Campioana are trei rânduri de echipament, care pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Florin Prunea a văzut în direct la Liga Digisport prezentarea noilor echipamente ale FCSB-ului și a reacționat rapid: “Top!”

După ce a văzut o nouă serie de imagini cu tricourile, Florin Prunea a continuat cu laudele.

“Cel mai frumos echipament pe care l-am văzut. E top”, a declarat Florin Prunea.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme