Sumarul partidei Spania – Croația 3-0

Echipa națională a Spaniei a învins sâmbătă, la Berlin, scor 3-0, echipa națională a Croației, într-un meci din cadrul Grupei B a turneului final Euro 2024.

Pe Olympiastadion, într-un meci în care se părea că va fi greu ca una din cele două echipe să deschidă scorul, ibericii au deblocat tabela făcând 2-0 în numai trei minute. Alvaro Morata a deschis scorul în minutul 29, din pasa lui Fabian Ruiz, pentru ca în minutul 32 să înscrie și Fabian Ruiz, din assist-ul lui Pedri.

Scorul final a fost stabilit în minutul 45+3, la ultima fază a reprizei, când Lamine Yamal, care la 16 ani și 338 de zile a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat la un turneu final de Euro, a centrat și Dani Carvajal a marcat.

În minutul 78, Unai Simon a comis o gafă impardonabilă, iar arbitrul Michael Oliver a dictat penalti pentru croați, la faultul lui Rodri asupra lui Petkovic. Acesta din urmă a și executat, Unai Simon a respins, balonul a ajuns la Perisic care a trimis din nou în fața porții și Petkovic a înscris. Golul croatului nu a fost validat de VAR pentru că Perisic intrase în careul spaniol înainte ca Petkovic să execute lovitura de pedeapsă. Spania s-a impus cu 3-0 și va juca joi, 20 iunie, cu Italia.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme