Sport Parma a anunțat: “Curtarea s-a încheiat”!

Dennis Man (25 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani) mai au un an de contract la Parma, grupare alături de care au promovat în Serie A.

Sport Parma scrie că “Telenovela s-a încheiat”: Dennis Man și Valentin Mihăilă își prelungesc contractele. După mai multe discuții între părți, presa din Italia anunță că “Telenovela s-a încheiat” și un anunț oficial este așteptat în câteva zile, dacă nu chiar în următoarele ore. Jurnaliștii de la Sport Parma scriu că cei doi internaționali români, prezenți cu echipa națională la EURO 2024, vor continua la Parma. “O situație care a durat mult, mult timp și care a necesitat o intervenție directă pentru a fi rezolvată, înainte de a fi prea târziu. Directorul sportiv Roel Vaeyens a mers personal la Koln, acolo unde România a jucat cu Belgia, pentru a se întâlni cu agentul român Giovanni Becali. Impresarul, care reprezintă interesele lui Man și Mihăilă, a fost protagonistul unui dus-întors epuizant cu ‘Cruciații’ pentru reînnoirile celor doi clienți ai săi, dar acum se pare că momentul summit-ului decisiv a sosit, în sfârșit. Evoluțiile celor doi jucători la naționala României a făcut conducerea Parmei să își reconsidere poziția și să ajungă mai aproape de cerințele financiare ale celor doi, pentru a nu-i pierde gratis la vară. Conform expertului Gianluca Di Marzio (Sky Sport), prelungirile contractelor sunt foarte aproape, iar cei doi vor semna cu Parma până în 2027. Un semnal foarte puternic din partea clubului lui Krause, care subliniază faptul că cei doi jucători sunt indispensabili pentru antrenorul Pecchia. Doi dintre cei mai valoroși jucători din lot vor fi securizați, iar dacă cineva va dori să-i transfere pe cei doi români, va trebui să o facă în condițiile impuse de Parma.”, scrie sursa citată.

Ce cote de piață au Dennis Man și Valentin Mihăilă. Odată cu sezonul bun avut cu Parma, cota de piață a lui Dennis Man a crescut de la 6,5 la 9 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Și cota lui Valentin Mihăilă a crescut de la două la 2,8 milioane de euro, potrivit ultimei actualizări a cotelor de piață. În urma ultimelor creșteri înregistrate, Dennis Man se află acum pe locul doi în topul celor mai valoroși jucători români. Primul este Radu Drăgușin (22 de ani), care valorează 25 de milioane de euro în prezent.

TOP 10 al celor mai valoroși jucători români.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme