Spectacolul dramatic de la EURO! O întreagă arenă s-a liniștit, în momentul în care un fotbalist maghiar a căzut inconștient pe gazon.

Scene extrem de emoționante s-au petrecut la meciul dintre Scoția și Ungaria, scor 0-1, din etapa a treia a Grupei A de la EURO 2024. În jurul minutului 70, după un corner al Ungariei, mai mulți jucători au căzut în careu. Unul dintre ei a fost Barnabas Varga, care, spre deosebire de ceilalți, s-a resimțit foarte tare, după un duel cu portarul advers.

Atacantul de 29 de ani s-a lovit la cap și a început să aibă convulsii, iar cei din jurul său le-au făcut semne disperate medicilor să intervină. ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Medicii și-au făcut apariția pe teren, iar jucătorii și stewarzii au format un paravan în acea zonă, pentru ca fanii și camerele să nu poată surprinde intervenția medicală. După alte câteva minute, s-a solicitat targa, iar și mai mulți medici au intrat pe teren. Extrem de furioși că aceștia nu dădeau semne să se grăbească, jucătorii Ungariei le-au luat targa din mâini și au dus-o ei la colegul lor!

În cele din urmă, Varga a fost scos pe targă și dus în ambulanță, în aplauzele celor aproximativ 60.000 de spectatori prezenți pe stadionul MHP Arena, dar și în lacrimile jucătorilor Ungariei. Ulterior, la scurt timp după miezul nopții, Federația Maghiară de Fotbal a anunțat că starea lui Barnabas Varga este stabilă și că atacantul se află la un spital din Stuttgart.

Ungaria speră la calificarea de pe locul 3! Clasamentul final al Grupei A poate fi văzut în fotografie. Etichetele pentru acest eveniment sunt: accidentare, scotia, ungaria, barnabas varga. Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News. Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din App Store și Google Play Store.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme