Spaniolii nu s-au lăsat mai prejos, imediat ce au observat ce au realizat românii la meciul cu Olanda.


Suporterii României de la meciul cu Olanda / Fotografie: Profimedia


articol scris de Digi Sport
02.07.2024, 23:14

  • Media: Liga Digisport, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

România a reușit una dintre surprizele plăcute ale turneului și a ajuns până în optimile EURO 2024, unde a fost eliminată de Olanda, scor 0-3.

”Tricolorii” au reușit acest lucru și datorită faptului că au fost împinși de la spate, meci de meci, de un public de-a dreptul senzațional.

Spaniolii de la Marca, impresionați de suporterii României

Spaniolii de la Marca au fost impresionați de faptul că românii de pe Allianz Arena au mai rămas pe stadion după fluierul final și i-au încurajat pe ”Tricolori”, în timp ce olandezii nu au fost deloc vocali.

”Fanii României cântă alături de echipa lor după ce au fost eliminați de la EURO 2024, în timp ce câștigătorii, fanii Olandei, tac”, au postat cei de la Marca pe rețelele sociale.

Spaniolii, despre arbitrul Felix Zwayer: ”Prestație slabă. A inventat un joc periculos care nu a existat”

Felix Zwayer a avut o prestație cel puțin discutabilă, întrucât au existat mai multe momente care puteau schimba soarta partidei.

Unul dintre ele a fost faultul violent al lui Dumfries asupra lui Vasile Mogoș, în urma căruia olandezul nu a primit nici măcar cartonaș galben, deși românul nu a mai putut continua partida.

Un alt moment, la care s-au referit și spaniolii, a fost cel din minutul 81, când arbitrul neamț a oprit un contraatac periculos al României, după ce a semnat un joc periculos.

”Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au notat spaniolii, care i-au acordat nota 4 pentru modul în care a arbitrat România – Olanda.


Etichete:
romania,
olanda,
romania – olanda,
marca,
fani romania,
presa din spania,
euro 2024

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme