Spania, eCHIPĂ LOVITĂ de absențe înainte de semifinalele EURO 2024! Câți jucători de bază nu vor juca împotriva Franței sau Portugaliei

UPDATE, 22:25: Alvaro Morata nu va fi suspendat! UEFA a indicat greșit un cartonaș galben acordat atacantului spaniol în prelungiri, astfel că jucătorul lui Atletico Madrid va fi disponibil pentru semifinale.

Spania, doi jucători suspendați și doi accidentați înaintea semifinalei EURO 2024

Spania, care a condus din minutul 51, după golul lui Dani Olmo, a fost egalată în minutul 89 de Germania. Nemții au trimis in-extremis meciul în prelungiri grație reușitei lui Florian Wirtz, însă Spania a oferit o replică similară în reprizele suplimentare și a obținut calificarea prin golul marcat de eroul Mikel Merino, în minutul 119.

Spania va avea probleme serioase de lot la semifinala EURO 2024 împotriva Portugaliei sau Franței. Naționala condusă de Luis de la Fuente are trei jucători suspendați, iar alți doi au ieșit accidentați la duelul cu Germania.

Fundașii Dani Carvajal, eliminat în minutul 120+6, Robin Le Normand și atacantul Alvaro Morata vor fi suspendați la duelul cu Portugalia sau Franța, ultimii doi pentru cumul de cartonașe galbene. Toți trei au fost oameni de bază la EURO 2024.

Pe lângă cei trei jucători suspendați, Spania are probleme și cu accidentările. Pedri a suferit o entorsă la genunchi în debutul partidei, iar presa iberică scrie că jucătorul Barcelonei nu va mai juca la EURO 2024.

De asemenea, mijlocașul Fabian Ruiz a părăsit terenul accidentat în minutul 102 al partidei cu Germania, astfel că rămâne de văzut dacă se va recupera la timp pentru penultimul act.

Semifinala dintre Spania și câștigătoarea duelului Portugalia – Franța se va juca marți, de la ora 22:00, la Munchen, în direct pe PRO TV și VOYO.

După sferturile de finală, cartonașele se vor șterge, astfel că nu există riscul ca un jucător să rateze finala din cauza cumulului de cartonașe galbene.

VIDEO Rezumat Spania – Germania 2-1


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme