Selectionata Georgiei a dat replica la golul controversat al Spaniei: ”A fost un ofsaid clar!”

Scorul a fost deschis după un autogol marcat de Le Normand în minutul 18, iar Georgia a restabilit egalitatea în minutul 39 prin Rodri.

Presa din Georgia a reacționat la golul controversat marcat de Rodri. Golul spaniol a stârnit controverse și mulți fani au fost dezamăgiți că arbitrii nu au anulat golul marcat de mijlocașul lui Manchester City. Acesta a fost marcat în condiții discutabile, deoarece Alvaro Morata se afla într-o poziție de ofsaid în momentul șutului lui Rodri. În ciuda faptului că nu a atins mingea, Morata a deranjat portarul georgian, Giorgi Mamardashvili, care a fost obligat să facă doi pași laterali pentru a vedea mingea, iar astfel nu a putut interveni la timp.

Jurnaliștii din Georgia au criticat decizia lui Francois Letexier de a valida golul lui Rodri, mai ales că acesta a fost analizat și înregistrat în sistemul VAR.

Georgia a jucat mai bine după ce a marcat, având contraatacuri rapide. În timp ce Spania a avut ocazii de a restabili egalitatea, portarul Mamardashvili a fost în formă și a fost sprijinit de fundași. Momentul cheie al meciului a fost în minutul 39, când mijlocașul georgian Otar Kiteishvili s-a accidentat, ceea ce i-a permis lui Rodri să marcheze. Totuși, episoadele controversate au marcat partida, cu Morata în ofsaid clar în momentul șutului.

Imagine din meciul Spania – Georgia 4-1: [Inserați imaginea aici]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme