“Se va juca meciul România – Slovacia?” Mihai Stoichiță a oferit o declarație clară.

Campionatul European din 2024 este găzduit de Germania și transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0, în prima rundă a grupelor, în timp ce în a doua a fost înfrântă de Belgia cu 0-2, la Koln, sâmbătă seară, pe ”Rhein-Energie Stadion”.

Pentru a fi sigură de accederea în optimi, România are nevoie de o victorie cu Slovacia, dar și un rezultat de egalitate ar putea fi folositor pentru selecționata lui Edward Iordănescu.

Mihai Stoichiță, director tehnic al Federației Române de Fotbal, a fost întrebat dacă va fi ”blat” la România – Slovacia și a ținut să puncteze faptul că naționala nu a participat niciodată în astfel de ”jocuri”.

”Nu mă pricep la pariuri. În istoria fotbalului românesc, la nivel echipa națională, nu-mi aduc aminte de vreun blat. Poate au fost la alții, la Cupe Mondiale. România niciodată nu a fost implicată în aceste jocuri.

Că jocul poate fi fără prea mari riscuri din partea ambelor echipe (n.r. România și Slovacia), asta este. Dar în niciun caz nu va fi vorba despre un blat”, a spus Mihai Stoichiță.

Cum arată Grupa E de la EURO 2024:

1. România – 3p
2. Belgia – 3p
3. Slovacia – 3p
4. Ucraina – 3p

Lotul României pentru EURO 2024:

PORTARI: Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ștefan Târnovanu (FCSB)

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Radu Drăgușin (Tottenham), Vasile Mogoș (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Bogdan Racovițan (Rakow), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Adrian Rus (Pafos)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Ianis Hagi (Alavés), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Șut (FCSB)

ATACANȚI: Denis Alibec (Muaither), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Denis Drăguș (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), George Pușcaș (Bari)


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme