Schimb de planuri pentru Gigi Becali înainte de Supercupa României! Ce l-a determinat să-și schimbe decizia

Meciul dintre FCSB – Corvinul poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de abonații Digi România.

Gigi Becali, convins de liderul suporterilor FCSB-ului înainte de Supercupa României: ”Mă bucur că a ținut cont”

Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, l-a sunat pe Gigi Becali și l-a convins să renunțe la ideea de a nu utiliza jucător U21 la meciul din Supercupa României.
Omul de afaceri ar fi fost convins să folosească, până la urmă, jucător eligil pentru regula impusă de FRF în fotbalul românesc, la cererea suporterilor, care își doresc un nou trofeu la club și nu un proces la TAS.

“La meciul din Supercupa României, cei de la FCSB vor folosi unul dintre noile echipamente lansate pentru sezonul 2024/2025.”

Ce a spus Gigi Becali pe 27 iunie despre regula jucătorului U21:
”Acum avem primul meci, Supercupa. Ca să știți, în Supercupă nu o să joace U21. Încercăm așa, să forțăm. Am zis să am bun simț. Nu ai cum să obligi pe cineva.
Nu ești tu stăpân, că eu nu iau bani de la tine, tu iei de la mine. Ei iau bani de la noi. După ce că iei bani, ne mai și comanzi. Ai ceva la cap? Eu trimit hârtie că nu mai joc! Eu acum nu mai joc, pac 0-3, merg la TAS. Trofeul îl dă TAS înapoi.
E discriminare. În cupele europene, păi ce? Eu fac echipa cu Musi că mă obligă Burleanu?”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, Ioan Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu, alianță împotriva regulii U21
Gigi Becali a declarat recent că va face tot ce poate pentru a elimina regula U21 și că are susținerea altor patroni de cluburi.
Ioan Varga, Mihai Rotaru și Dan Șucu ar fi de acord ca regula U21 să dispară de la meciurile din SuperLigă.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme