Salarii mizerabile pentru secunzii de la echipa națională. Motivul pentru care Iordănescu ar putea demisiona.

România a câștigat 12,5 milioane de euro în urma EURO 2024 și este abia a doua infuzie de capital serioasă în FRF în mandatul lui Răzvan Burleanu, după turneul final al Campionatului European din 2016.

Administrația lui Răzvan Burleanu, venită în 2014 la federație, este una foarte strânsă la pungă atunci când vine vorba despre salariile pe care le plătește angajaților. Iar cel mai bun exemplu este cel al antrenorilor de la loturile naționale, acolo unde există un singur salariu decent. Decent, nu mare! Cel al selecționerului de la prima reprezentativă: 25.000 de euro.

Media salarială a secunzilor lui Edi Iordănescu este 2.000 de euro. Este unul dintre motivele pentru care nu vrea o nouă înțelegere cu FRF. În schimb, secunzii lui Edi Iordănescu primesc, în medie, 2.000 de euro pe lună, adică bani pe care i-ar achita oricare dintre cluburile din SuperLiga României de fotbal. De altfel, salariile antrenorilor din staff-ul său reprezintă unul dintre motivele pentru care Iordănescu Jr. vrea să plece de la echipa națională.

Din informațiile Digi Sport, secunzii lui Edi nu au câștigat doar cei 2.000 de euro doar pentru că Iordănescu a făcut în așa fel încât să le completeze veniturile, deși nu este normal să se întâmple așa ceva. În plus, nici prime de calificare nu au primit toți cei care lucrează la națională, iar selecționerul s-a văzut nevoit să se implice și aici.

Florin Prunea a spus dinaintea meciului cu Olanda că Edi va părăsi naționala ”în proporție de 95 la sută”. Aflat în platoul emisiunii Liga Digisport, fostul internațional român Florin Prunea a vorbit despre salariile secunzilor lui Iordănescu Jr. la FRF.

Înfrângerea cu Olanda, scor 0-3, a condus la faptul că selecționerul a lăsat de înțeles că nu va rămâne la echipa națională.

Etichete: Edi Iordănescu, Florin Prunea, selectioner Romania, Iordănescu pleaca.

Urmarește știrile digisport.ro și pe Google News.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme