S-au primit propunerile pentru Denis Alibec! Cine dorește să-l aibă în echipa din SuperLigă?


Denis Alibec / Foto: Profimedia


articol scris de Digi Sport
08.07.2024, 23:39

  • Champions League: VirtusFCSB, marți, 22:00, DGS 1
  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 00:00, DGS 1

Denis Alibec (33 de ani) este liber de contract după despărțirea de qatarezii de la Muaither, echipă care a retrogradat în liga a doua.

Atacantul a anunțat încă de când a plecat din Qatar că nu va semna cu nimeni decât după EURO 2024, astfel că în perioada următoare este așteptat să-și decidă viitorul.

Denis Alibec are oferte din străinătate și de la Farul

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a anunțat că există mai multe oferte din străinătate pentru atacant, dar și una din SuperLigă, de la Farul, singurul club din România la care vrea să joace.

”Sperăm să ne ajute și sănătatea. El zice că o să joace până la 40 de ani. Domnul Hagi l-a ajutat. Are multe oferte. Dacă nu va merge afară, va merge la Farul. Vedem unde îl va duce Dumnezeu”, a declarat Emilia Stroe, la Liga Digisport.

Denis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali

Din SuperLigă, și FCSB l-a vrut pe Denis Alibec, dar atacantul a declinat oferta. Emilia Stroe a transmis că ea s-a împotrivit revenirii atacantului la clubul lui Gigi Becali.

”Eu nu am vrut să se întoarcă la Steaua din cauza lucrurilor care s-au întâmplat acolo. A făcut semipareză și domnul Becali spunea că se alintă. Copilul meu avea jumătate de față strâmbă. El se consumă mult și nu vrea să împărtășească cu nimeni”, a declarat Emilia Stroe.


Etichete:
denis alibec
,
emilia stroe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme