Ronaldo impresionează! Declarația lui Cristiano Ronaldo, după ce și-a lăsat lacrimile să curgă liber pe teren

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a ratat un penalty în minutul 105 al meciului Portugaliei cu Slovenia (3-0 d.l.d.), din optimile EURO 2024, şi a izbucnit în plâns, fiind cu greu consolat de colegi.

Cristiano Ronaldo: “Acesta este ultimul meu Campionat European, cu siguranță”

Galerie Foto

Starul portughez a executat lovitura de pedeapsă acordată de arbitrul Daniele Orsato după un fault asupra lui Diogo Jota, însă şutul său a fost apărat de Jan Oblak.
După ce a văzut că portarul sloven i-a respins în corner mingea șutată de la punctul cu var, Cristiano Ronaldo s-a luat cu mâinile de cap.
Câteva zeci de secunde mai târziu, Daniele Orsato a fluierat finalul primei părți a prelungirilor, iar Cristiano Ronaldo a oferit imaginile EURO 2024: a fost filmat plângând în hohote la marginea terenului, după cum se poate vedea în galeria FOTO de mai sus.

“Tristețea inițială și apoi bucuria finală. Asta aduce fotbalul. Momente inexplicabile, acestea s-au întâmplat azi. Am avut ocazia să aduc echipa în avantaj, dar nu am reușit. Trebuie să revăd execuția de la penalty, nu știu dacă am tras bine sau prost. Nu am ratat o singură dată în timpul anului și acum, când colegii au avut cea mai mare nevoie, la EURO, Oblak a apărat.
Am traversat sentimente de bucurie și de tristețe, cel mai important lucru este, totuși, să te bucuri de calificare. Portugalia a meritat să învingă, chiar în 90 de minute, pentru că am avut mai multe ocazii, iar Slovenia a petrecut tot meciul apărându-se”, a declarat Cristiano Ronaldo.
Fotbalistul lui Al-Nassr a anunțat că acesta este ultimul EURO la care participă. CR7 deține recordul all-time, cu 6 prezențe la Campionatele Europene.

“Acesta este ultimul meu Campionat European, cu siguranță. Dar nu sunt afectat de asta, sunt condus de entuziasm în continuare. Îmi pare rău pentru fani, voi da mereu tot ce am mai bun pentru acest tricou, indiferent dacă ratez sau nu. Și voi face asta toată viața. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea!”, a mai afirmat Cristiano Ronaldo.

FOTO Imaginile EURO 2024! Cum a fost filmat Cristiano Ronaldo, după ce a ratat un penalty în prelungiri cu Slovenia

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo s-a revanșat la loviturile de departajare
Meciul s-a decis până la urmă la loviturile de departajare și, surprinzător sau nu, Cristiano Ronaldo a executat primul de la portughezi și a reușit să transforme.
Portugalia a câștigat cu 3-0 la loviturile de departajare, pentru că portarul Diogo Costa a reușit să respingă toate execuțiile slovenilor.

N-au avut milă! Microbiștii au “inundat” internetul de meme-uri după prestația lui Cristiano Ronaldo cu Slovacia

Galerie Foto

Etichete: cristiano ronaldo, portugalia, slovenia, portugalia slovenia euro 2024

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 bilete 1x2
Powered by WordPress | Mercury Theme